tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kaluttu mansikkamaa

Ei siinä kauan varmaan kuono ollut tuhissut kun manssumaa oli putsattu putipuhtaaksi! Meidän säyseät lampaat oli kokenut mansikkamaan tuoksut niin vastustamattomaksi, että olivat alkaneet kokeilemaan löytyisikö aidasta heikko kohta. Löytyihän se -ruusupuskien kohdalta. Mansikkamaa meni parempiin suihin. Olimme juuri lähdössä lauantain juhliin ja riensin siinä sitten mekko päällä aitaa lyömään. Mieheni sentään ehti kauluspaidan riisumaan.Oli sekin varmaan näky!  Maanantaina otinkin sitten heti asiakseni laajentaa lampaiden laidunta, ettei tarvitse sen takia karkailla ettei syötävää riitä.

Kuvassa Mini saa nuhtelua mansikoiden popsimisesta. Ilmeet ovat vakavat ja pässi näyttää katuvalta. Ei siinä sitten mitään -ehkä mansikat kasvavat takaisin jonain kesänä...

Mini onkin aikamoinen ahmatti ja herkkusuu!












LOPPU! 
PS. Kaksi kanaa on saanut haudottavakseen munia. 2 silkin munaa joista toinen heti melkein hajosi ja 6 horniolaisen munaa. Tipusia odotellaan siis syntyväksi heinäkuun alkupuolella :)

1 kommentti:

  1. Kävipäs teidän mansikoille hassusti. Itse en moisia edes yritä kasvattaa, varikset veisivät ne kuitenkin ja koirat talloisivat jalkoihinsa... No, onneksi sinulla on positiivinen asenne tässäkin asiassa! Toivottavasti munien hautominen onnistuu odotetusti!

    VastaaPoista